RSS
Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα της Κινηματογραφικής Ομάδας Κορθίου Άνδρου.

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2010

ΜΙΛΑ ΤΗΣ - HABLE CON ELLA


ΜΙΛΑ ΤΗΣ - HABLE CON ELLA 

Σκηνοθεσία: Πέδρο Αλμοδόβαρ.
Mουσική: Aλμπέρτο Iγκλέσιας.
Hθοποιοί: Xαβιέ Kαμάρα, Nτάριο Γκραντινέτι, Pοσάριο Φλόρες, Λεονόρ Oυάτλινγκ, Έλενα Aνάγια, Παζ Bέγκα, Tζεραλντίν Tσάπλιν, Mαρίσα Παρέδες, Σεσίλια Pοθ. 

Κοινωνική 2002 Έγχρ. Διάρκεια: 112', Iσπανικά

"Κάθε άνθρωπος με καρδιά και χωρίς προκατάληψη μπορεί να κατανοήσει αυτή την ταινία γιατί αναφέρεται σε πολύ απλά συναισθήματα", λέει ο Αλμοδοβάρ. Μίλα της λοιπόν και θα σ' ακούσει... 

Δύο άνδρες αγαπάνε με πάθος δύο γυναίκες σε κώμα. Ο νεαρός νοσοκόμος Μπενίσιο έχει φυλάξει όλο του τον έρωτα για την εύθραυστη μπαλαρίνα Αλίσια και νιώθει ευτυχισμένος που είναι κοντά της έστω και μέσα στο δωμάτιο μιας κλινικής. Σε κάποιο άλλο δωμάτιο, ο Αργεντινός Μάριο, συγγραφέας λίγο πριν τα σαράντα, κλαίει από θλίψη για τη Λίντια, την επαγγελματία ταυρομάχο που δεν μπορεί να τον ακούσει να της ψιθυρίζει λόγια αγάπης. 
Ένα όνειρο για την ανδρική φιλία, την ανθρώπινη μοναξιά, την αγάπη δίχως όρια, τα λόγια ως αντίδοτο στην τρέλα, την αρρώστια και το θάνατο, τις αιώνια ανοιχτές πληγές του πάθους, την επικοινωνία των ζευγαριών, τους άνδρες που πέφτουν από ερωτική απόγνωση. Όλα όσα περιμένουμε να συναντήσουμε στο αλμοδοβαρικό σύμπαν, είναι εδώ.

 Trailer

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου