RSS
Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα της Κινηματογραφικής Ομάδας Κορθίου Άνδρου.

Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010,ωρα 21.00μ.μ.,προβολή της ταινίας ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΠΟΤΑΜΙ

Υστερα από παράκλιση αρκετών απο εσάς να αλλάξουμε την ημέρα της προβολής από Τρίτη σε Δευτέρα (λόγω γνωστής τηλεοπτικής εκπομπής) ξεκινάμε από αυτή τη Δευτέρα την ίδια πάντα ώρα και στον ίδιο χώρο.


Σκηνοθεσία : Κλιντ Ίστγουντ
Ηθοποιοί : Σον Πεν, Τιμ Ρόμπινς, Κέβιν Μπέικον,  Λόρενς Φίσμπερν, Μάρσια Γκέι Χάρντεν, Λόρα Λίνεϊ
Είδος : Κοινωνική
Ετος: 2003
Γλώσσα : Αγγλικά
Διάρκεια :137 λεπτά

Τρεις παιδικοί φίλοι, ο Jimmy, ο Dave και ο Sean ήταν αχώριστοι μέχρι την ημέρα όπου ένα τραγικό γεγονός στιγμάτισε έναν από αυτούς. Οι δρόμοι και οι ζωές τους θα συναντηθούν ξανά μετά από μερικές δεκαετίες, όταν η δεκαεννιάχρονη κόρη του ενήλικά πλέον Jimmy θα βρεθεί δολοφονημένη. Το γεγονός αυτό θα αποτελέσει τον καταλύτη στις μεταξύ τους σχέσεις και στην αντιμετώπιση των φαντασμάτων του παρελθόντος. Την υπόθεση αναλαμβάνει ο Sean που είναι πλέον αστυνομικός και οι υποψίες δεν θα αργήσουν να στραφούν στον Dave.
Ο Clint Eastwood βάζει τον εαυτό του πίσω από τη σκηνοθετική κάμερα, γυρίζοντας μια ταινία που αφήνει ιδιαίτερα θετικές εντυπώσεις, όπως άλλωστε μαρτυρούν και οι έξι υποψηφιότητες για Oscar, οι περισσότερες από τις οποίες στις βασικές κατηγορίες (καλύτερη ταινία, σκηνοθεσία, ερμηνείες). Εκείνο που αρχικά εντυπωσιάζει στο Mystic River είναι η λίστα των ονομάτων που απαρτίζουν το cast της ταινίας, που συναγωνίζονται στο ποιος θα δώσει καλύτερη ερμηνεία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου